perjantai 7. toukokuuta 2010

On me treenattu

Vaikkei siltä blogin perusteella näytäkään. Tokoa ollaan hinkattu hirmuisesti jo pitemmän aikaa ja kaikki agiradat olen uskollisesti piirtänyt ylös. Kirjoittaminen vaan aina jää, kun se on niin tylsää..

-----
Tassun viimeinen hallitreeni OKK:lla. Virtaa oli kivasti ja hyvin pelitti. :) Ai niin, tehtiin sittenkin hylly ennen keinua, kun käytiin yhdellä ekstrahypyllä.


-----
Tässä taas Hurjan vika Virpiniemen treeni. Oltiin oltu tauolla kolmisen viikkoa ja Hurjalla oli virtaa huisisti. Itse taas olin just hädin tuskin päässyt sairasteluiden jälkeen jalkeilleni, joten näiden perusteella meni hyvin! Jopa leikkaus nelosella hieno. Kasihyppyn jälkeistä persjättöä hiottiin jonkin aikaa, samoin kääntymistä hypyllä 13. Keinulla hyvä pysähdys! :)


-----
Hurjan Activella. Kiva rata ja treenistä jäi hyvä fiilis! Pöydällä käytiin syömässä nakkia pari kertaa ennen ratasuoritusta. Vaikein kohta radalla oli irtoaminen putkesta putkeen 23, kun itse oli puomin toisella puolella. Sitä treenattiin palkalla jokunen toisto ja pitää muistaa se eteen-käsky! Uusintakierroksella Hurja sinkosi niin hyvin siihen putkeen 23, että häkellyin täysin ja unohdin antaa uuden putkikäskyn esteellä 24. Siitä siis kielto. Mutta muuten hyvä rata! :)


-----
Hurja taas Activella, uutena ajankohtana ja uuden ryhmän kera. Tänään ei oikein sujunut, meno oli jotenkin tosi tahmeaa. Eka yrityksellä virheitä sateli ja suurin osa taisi olla kieltoja. Leikkausta ysihypyllä hiottiin lelun kanssa ja tiukkaa käännöstä hypyllä 18. Toisen kierroksen ratasuoritus oli lähes yhtä huonon tuntuinen ja lisäksi vielä Hurja oli pysähtynyt puomin kontaktilla kaikki jalat maassa ilman, että mä huomasin sitä! Nyt taas tarkkutta kaikkien kontaktien suoritukseen!


-----
Hurja jälleen Activella. Tänään meno tuntui taas huomattavasti sujuvammalta kuin viime viikolla, mutta ratakin oli haastavampi. Eka yrityksellä virhe kolmosella, kun mun liikkeen mukana sujahti putkeen. Sitten hyppäsi seiskan väärään suuntaan. Ja varasti hytkystä puomin kontaktilla.. Eikä mennyt putkeen 13, vaan puomille. Ja muurilla leikkaus ei onnistunut. Sitten hiottiin putkesta putkeen 12-13 ja lisäksi loppupätkää, siis lähinnä takaaleikkauksia hypyillä 21 ja 24. Uusintakierros sen sijaan meni hyvin! Ainoa virhe tuli esteellä 14, kun olin myöhässä tai en ainakaan täysin kartalla ja Hurja kävi Aalla.


-----
Hurjan ekat ohjatut ulkotreenit. Pari kertaa oltiin jo käyty kentällä tekemässä kontakti-, keppi- ja irtoamistreeniä. Ja Tassu vauhtitreeniä. :) Radan eka kierroksella tippui pari rimaa, kepeillä ajatui väärään suuntaan ja sitten aloitti pujottelun kakkosvälistä, ja vielä hyppäsi esteen 11 väärin päin. Treenikierroksella kokeilin kolmosella kahta eri ohjaustapaa, ensin suhinahidastusta ihan riman takaa ja sitten perinteistä vastaanotto-peruutusta, jälkimmäinen toimi paremmin. Keinulla oli ongelmia, kun rata jatkui sivulle päin ja kun mun liike vetää Hurjan kontaktilla vinoon, niin varastaa hytkystä tosi herkästi. Näitä sivuirtoamisia pitää treenata paljon palkan kanssa kaikilla kontakteilla! 

1 kommentti:

Riikka ja Sara kirjoitti...

Kiva lukea teidän kuulumisia! Mukavaa kesää koko laumalle.