maanantai 16. elokuuta 2010

OKK:n kisat ja piirinmestaruudet

Tassun kanssa kisattiin viikonloppuna neljä starttia. Uudella kesätukalla oli hyvä aksata, vaikka lauantaina olikin aikamoinen helle! Mika Moilanen oli kaikilla radoilla tuomarina ja sunnuntaina kisattiin lisäksi piirinmestaruuksista. Tassulla oli tosi kiva into tehdä hommia ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis oikeastaan kaikista radoista. Varsinkin sunnuntain hyppyrata oli sellainen, että ekaa kertaa yli puoleentoista vuoteen kaikki tuntui olevan kohdallaan! :)

A-radalta tuloksena hyl, kun toiseksi viimeinen este jäi välistä ja sain takaaleikkauksella Tassun kääntymään liiankin tiukasti viimeiselle hypylle, jolloin putki jäi välistä. Muuten huippurata!

B-radalla Tassulla oli taas hyvä vauhti, mutta kerran piti neuvotella, että minne esteelle mennään seuraavaksi. Pari käännöstä tuntui myös menevän pitkäksi, mutta videolta katsottuna ei näyttänytkään yhtään pahalta. Okserin rima kuitenkin tippui, kun siltä esteeltä piti kääntyä tulosuuntaan, joten lopputulokseksi vitonen, sijoitus 4.

C-rata (hyppäri) oli se huippu! Kaikki kohdallaan ja tulos -5,00, sij. 5/19. 

D-radalla muurin palikat koitui kohtaloksi. Siinä piti tehdä välistäveto ja Tassulle nää muurit ja okserit on vaan vaikeita, jos pitää kääntyä tiukasti. Meno oli muuten aika mukavaa, vähän kyllä tuntui varmaan viikonloppu jo painavan Tassun jaloissa. Eli tulos 5 + vähän yli sekunti yliaikaa. Piirinmestaruustaistossa sijoitus oli 5/19, joten ei yhtään hullummin! :)

Ei kommentteja: