perjantai 10. syyskuuta 2010

Kolmet treenit

Viime torstaina treenattiin OKK:lla molempien koirien voimin Gibsonin ratapohjalla. Ensin oli Tassun vuoro ja se tuntui taas tosi kivalta ja vaivattomalta! Eka kierros nollalla ja sitten piti vähän saada haastetta peliin ja kokeilin parissa kohtaa erilaista ohjausta. Kepeille vein joka kerta heittämällä putken oikealta puolelta ja se toimi hyvin, kunhan vaan olin ajoissa törkkäämässä käden heti siihen putken suulle. Kepeillä kesti hyvin sivuirtoamisen, kun valssasin okserin jälkeen ja muurilla takaaleikkaus. Huipputreeni! :)


Sitten illan hämärtyessä oli Hurjan vuoro ja nyt kun oli jo kentän valotkin päällä, niin ei ollut yhtään putkimörköä kentällä. Eli Hurja oli tosi kivalla hurlumhei-tuulella ja se oli vauhdikas ja irtoili kivasti, jopa ei-toivotuissa paikoissa! Puomin löytäminen oli ensin ihan hakusessa, Hurja ei voinut millään käsittää, että siinä putken vieressä on tosiaan puomi. Oli joko suuntaamassa renkaalle tai sitten sujahti putkeen. Mutta sitten uusintakierroksilla puomi löytyi hyvin! Puomilta kepeille ohjasin samoin kuin Tassun, eli koko ajan oikealta puolelta. Pituudelle irtosi kivasti ja leijeröinti putkeen onnistui hyvin ja kepitkin löytyi, kunhan vaan tajusin jarruttaa jo ennen putkea/putken aikana kunnolla. Sivuirtoamisen kesti ensin kepeillä hyvin, mutta toistolla jätti vimpat kepit pujottelematta. Leikkaus muurilla onnistui joka kerta, tai tökkäsi ehkä vähän, mutta hyppäsi kuitenkin. Hypyltä 14 meinasi aina karata puomille. Kontaktit hyvät ja keppejä treenattiin vielä ihan lopuksi lentävän palkan kanssa ja kesti taas sivuirtoamisen tosi hyvin. :)

-----
Tiistaina oli Activen viimeinen kerta tällä erää. Hurja tuntui aluksi tosi kivalta ja meno oli sujuvaa, mutta sitten tuli harmittava lentokeinu, jonka jälkeen se tuli tosi epävarmaksi. Muutenkin tosi tosi pitkästä aikaa varasti Aalla ja keinulla hytkystä. Vissiin oon taas antanut sille hitusen löysää viime aikoina. No, itse radalla käännös kakkoselta kolmoselle oli aika huono, sitten tehtiin kivan tuntuista rataa kepeille asti, jotka kyllä löytyi oikein, mutta ei ihan heittämällä. Keppien lopussa kesti hyvin sivuirtoamisen, kun valssasin ihan lähelle putkea, jotta sain etumatkaa. Hypylle 17 irtosi kivasti eteen-käskyllä, mutta sitten tuli se täys lentokeinu. Sen jälkeen ei irronnutkaan enää putkiin, mutta kepit löytyi oikein ja kesti keppien aikana taas hyvin sivuirtoamisen, kun oikaisin hypyn 5 toiselta puolelta loppusuoralle. Toisella kierroksella hiottiin keinun ja keppien väliä myös siten, että pystyi jättäytymään keppien oikealle puolelle putkien 20-22 ajaksi.


-----
Eilen OKK:lla pelkästään Hurjan kanssa. Tassu sai vielä huilia tämän päivän, kun pe-su on edessä kolmen päivän agiputki. Sovellettiin rata täysin oman mielen mukaan kentällä olevien esteiden mukaan. Hurja oli tänään aivan huipun tuntuinen! Liikkui hyvin, oli kuulolla, eikä tökkinyt yhtään! Alku sujui tosi hyvin kepeille, sitten putkesta irtosi takahyppyyn tosi kivasti ja päällejuoksu kympillä hyvä. Aalla varasti hytkystä ja pääsin karjaisemaan sille kunnolla, jonka jälkeen tein joka kontaktilla ylikorostuneen pitkät hytkysessiot. Rauhoittuikin sitten taas vaihteeksi kontakteille tosi kivasti! Toinen kierros taisi olla nolla ja lopuksi vielä testasin ihan suoraa lähestymistä kepeille pari kertaa ja se onnistui oikein ja imukin oli mainio putkea kohti! :) Nää oli todelliset hyvän mielen treenit!

Ei kommentteja: