sunnuntai 14. helmikuuta 2010

2 x hyl, mutta hyvä mieli! :)

Kisattiin eilen KAS:n kisoissa ja tuomarina oli Tuomo Pajari. Hurja korkkasi siis nyt kolmosluokan ja parasta oli huomata tietty, että ei ne radat olleet yhtään ylivoimaisia. Ja ennen kaikkea, Activen ratojen jälkeen 18 + 19 estettä tuntuivat äärimmäisen lyhyiltä! :)

Ekana oli agirata ja homma kosahti jo ekalla hypyllä. Hurja hyppäsi sen jotenkin huonosti ja rymähti suoraan riman päälle. Luultavasti siitä syystä se sitten tuli kakkoshypyn ohi ja kun yritin korjata sen, niin sujahti siinä hollilla olevaan putkeen. Jatkettiin rataa ja seitsemäs este oli keinu, vielä suoran putken jälkeen.. Tuomarilla oli tiukka linja, että kontakteja ei saanut ottaa uudelleen, vaikka olisikin poistunut suoraan radalta. No, olin suunnitellut, että jos tulee läpi keinusta, niin sitten vaan oon vihainen ja lähdetään pois. Samoin ajattelin, että jos puomi tai A-este epäonnistuu, niin sama juttu. Nyt, kun ei ole ihan heti mitään tulostavoitteita, niin voin ottaa täysin tiukan linjan.

Mutta Hurjapa pysähtyi joka ikisellä kontaktilla! Sellaista ihmettä ei ole tapahtunut pitkään pitkään aikaan kisoissa! :) Lähdettiin siis hyppärille tosi hyvällä mielellä. Se olikin aikamoista vääntöä, mm. välistävetoja, joita ei ollakaan harjoiteltu ihan hetkeen. Tää rata oli musta aika hyvä, Hurja oli käsissä, mutta irtoili hyvin esteille. Yksi kielto otettiin sen välistävetopyörityksen kohdalla eka kierroksella ja sitten kun tultiin siihen kohtaan uudelleen radan loppupuolella, niin Hurja hyppäsi yhden hypyn väärään suuntaan. Eli taas hylky, mutta hyvä rata kokonaisuudessaan! :) Tänään sitten Tassun kanssa.

Ei kommentteja: