tiistai 30. maaliskuuta 2010

OKK:n kisat

Sunnuntaina oli pitkästä aikaa kisapäivä. Tai ainakin tuntuu siltä, ettei oltu kisattu vähään aikaan.. OKK testasi uutta kisajärjestystä siten, että kolmoset kisasivat ainoastaan sunnuntaina kolmen startin verran. Se olikin kivaa vaihtelua, ja jos olisi vain yksi koira kolmosissa, niin olisi kiva kisata aina tällä tavalla! Mutta kahden koiran kanssa joutui päättämään, että kumman kanssa kisaa ja minkä verran, kun kuutta starttia ei itse jaksa mitenkään. Tassu kisasi siis minien viimeisen kisan ja Hurja kaikki kolme. Reilu jako siis! :)

Tuomarina F-kisassa oli Tuomo Pajari ja D&E-kisoissa Jarmo Jämsä.

Tassu:
  • F-kisa (hyppäri): hyl. Olin syönyt aamulla tosi huonosti, enkä nälältäni ohjannut yhtään kunnolla. Ihan oma moka siis. Hylky tuli jo kolmannen esteen jälkeen ja siinä vaiheessa vissiin sain jonkun ärsytyksestä johtuvan virtapiikin, kun tästä eteen päin tehtiin tosi hyvä rata! Uskalsin vedättää Tassua reilusti edellä ja ainakin tuntui siltä, että edettiin ihan hyvää vauhtia. 
Hurja:
  • F-kisa (hyppäri): hyl. Hurja tuntui tosi kivalta! Puolivälissä rataa tuli kielto putken suulta ja sitten toiseksi viimeisestä esteestä tultiin ohi. En jaksanut korjata sitä, kun oli ihan omaa huolimattomutta, joten siitä hylky. 
  • E-kisa: 0,44 eli siis ratavirheetön!! Sij. 4/41. Ihanneaika oli niin tiukka, että vain kaksi koiraa teki miinusmerkkisen nollan. Hurja oli ihan mielettömän hyvä, meni just sinne, minne pitikin, ei tökkinyt yhtään, ja parasta kaikessa oli ne 4 kontaktia, jotka olivat ihan täydelliset! Keinua radalla ei ollut, mutta puomi ja A-este mentiin kahteen kertaan. Itse uskalsin ekaa kertaa varmaan ikinä kisoissa juosta kontakteista reilusti ohi, siis niin kuin treeneissäkin. Ja Hurjahan pysähtyi! En tehnyt ollenkaan hytkyjä, vaan jatkettiin nopeasti radan suorittamista ihanneajan vuoksi. Siitä syystä olin varuillani, kun lähdettiin tokalle radalle, että saattaa yrittää varastaa..
  • D-kisa: 5, sij. 17/41, (aika -4,40). Hurja oli tällä radalla aivan yhtä mahtavan tuntuinen kuin edelliselläkin. Harmittavasti vaan kepeillä ajatui sisään kakkosvälistä, josta siis vitonen. Korjasin sylkkärillä, eikä tökkinyt edes siinä! ;) Radalla olevat kaksi päällejuoksua onnistuivat mainiosti ja kontaktit (puomi & A) olivat edelleen täysin varmat! Nyt, kun oli jo virhe alla, niin tein yhden varmistushytkyn A-esteellä ja pysyi edelleen hyvin. :) Vähänkö huisia!

2 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Teillähän on mennyt tosi hienosti kisat! Onnea :)

Caorann kirjoitti...

Kiitti! Oon edelleen ihan supertyytyväinen Hurjimukseen.. :)